Kannattajien vuoden pelaaja -äänestys alkaa

PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

07.09.2018

Ykkösen kausi on jo loppusuoralla ja se tietää perinteisesti myös sitä, että on aika äänestää Hakan kannattajien vuoden pelaaja. Hakan kannattajaryhmä Hakapeliittojen kaudella 2006 alulle panema ryhmän sisäinen äänestys on vuodesta 2012 lähtien tarkoitettu kaikille Hakan kannattajaksi itsensä tunteville.

Äänestys alkaa heti ja päättyy sunnuntaina 7.10. kello 22.00. Äänestyksen alusta saakka kiertänyt pokaali, Chopeen Malja, luovutetaan kauden 2018 kannattajien vuoden pelaajalle viimeisessä kotiottelussa. Se pelataan Tehtiksellä Klubi 04:ää vastaan lauantaina 20.10.

Äänestys suoritetaan sähköpostitse. Lähetä viesti osoitteeseen vuodenpelaaja@gmail.com ja kerro viestissä mielestäsi kolmen tämän kauden parhaan Haka-pelaajan nimet. Näistä pelaajista ensimmäinen saa äänestykseen kolme pistettä, toinen kaksi pistettä ja kolmas yhden pisteen. Jokaisella Hakan kannattajalla on käytössään yksi äänestysviesti.

Äänestyksessä ovat ehdokkaina kaikki vähintään yhdessä Hakan virallisessa ottelussa kaudella 2018 kokoonpanossa olleet pelaajat. Chopeen Maljan saa omakseen, jos onnistuu saamaan nimensä pokaaliin kolme kertaa. Kaksi nimeä pokaaliin ovat saaneet Regi Nooitmeer ja Shane Robinson, joten tämän kauden joukkueesta kenelläkään ei ole mahdollisuutta saada pokaalia vielä omakseen.

Chopeen Maljaan ovat nimensä saaneet tähän mennessä seuraavat pelaajat:

2006: Mikko Vilmunen
2007: Cheyne Fowler
2008: Mikko Manninen
2009 Janne Korhonen
2010: Regi Nooitmeer
2011: Shane Robinson
2012: Shane Robinson
2013: Regi Nooitmeer
2014: Kalle Multanen
2015: Juho Pirttijoki
2016: Topi Järvi
2017: Diogo Tomas

Kaikki uutiset