K-Plussa Jalkapallokoulu hiihtolomaviikolla 9

PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

11.01.2021

K-Plussa ja FC Haka järjestävät yhteistyössä ilmaisen jalkapallokoulun 7-10-vuotiaille lapsille. Jalkapallokoulussa leikitään, harjoitellaan ja pelaillaan Hakan pelaajien ja valmentajien johdolla. Tervetulleita ovat kaikki kiinnostuneet 7-10-vuotiaat. Jalkapallokoulu järjestetään viikolla 9 ti 2.3.2021 ja to 4.3.2021, joka on Pirkanmaalla myös hiihtolomaviikko, Valkeakoskella Palloiluhallissa. Jalkapallokouluun on mahdollisuus osallistua yhtenä päivänä. Päivän tarkemmat aikataulut ilmoitamme tiedotuskanavissa ja jo ilmoittautuneille sähköpostitse viikolla 6.

Ilmoittautumislomakkeita on jaossa seuraavissa K-kaupoissa viikosta 3 lähtien:

Valkeakoski: K-Market Apiankatu, K-Market Sointula, K-Market Mäntylä, K-Rauta

Tampere: K-Supermarket Ratina

 

Lomakkeen voi palauttaa postitse osoitteeseen FC Haka Toimisto, Tehtaankatu 9, 37600 Valkeakoski tai tiedot voi lähettää sähköpostitse FC Hakan toimistoon (toimisto@fchaka.fi) 26.2.2021 mennessä. Lisätietoa ilmoittautumisesta tai jalkapallokoulusta saa tarvittaessa FC Hakan toimistosta, 0404841934.

 

Ilmoittautumiseen vaadittavat tiedot:

 

Osallistumispäivä ti 2.3. tai to 4.3.

 

Lapsen nimi, syntymävuosi ja osoite

 

Huoltajan nimi ja puhelinnumero

 

 

Toimimme viranomaisohjeiden mukaisesti ja järjestämme turvallisesti jalkapallokoulun sekä, jos tilanne ei salli, siirrämme jalkapallokoulun myöhemmäksi.

Kaikki uutiset
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.