FC Hakan kausikortteja voi lahjoittaa myös hyväntekeväisyyteen!

PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

02.12.2020


Kausikortteja voit lahjoittaa nyt myös hyväntekeväisyyteen!

Tämän kampanjan hyväntekeväisyyskohteet ovat Sääksmäen seurakunta, Valkeakosken nuorisotoimi ja Hope Ry. Hakafood Oy:n Marko Lehojärvi kävi juuri Tehtiksellä lahjoittamassa Valkeakosken nuorisotoimille 10 kausikorttia Veikkausliigaan kaudelle 2021.

Hakafood Oy haastaa Valkeakosken kauppakamariosasto ja Valkeakosken yrittäjät ry:t mukaan kausikorttikampanjaan hyväntekeväisyyden merkeissä!

Jokainen yksityinen ja yritys voi osallistua kausarihaasteeseen hyväntekeväisyyden merkeissä.

Mikäli haluat olla mukana tekemässä hyvää, voit osallistua varaamalla kortin tai useammankin normaalisti TÄSTÄ. Kirjoita toimitustietoihin katuosoitteeksi HYVÄNTEKEVÄISYYTEEN. Jos ja kun haaste toteutuu, laskutamme sinulta kausikortin ja huolehdimme lahjoitetut kortit perille kaupungille, seurakunnalle ja Hopelle, jotka jakavat ne eteenpäin omille asiakkailleen joko kausikortteina tai irtolippuina.

Tehdään yhdessä hyvää!

Kaikki uutiset
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.