Viljanen pikkuhuuhkajien mukana La Mangaan

PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

19.03.2009

petu3Alle 21-vuotiaiden jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva on täydentänyt La Mangaan lähtevää alle 21-vuotiaiden maajoukkuetta Hakan Petri Viljasella. Viljanen on pelannut alle 21-vuotiaissa kaksi maaottelua. B-maajoukkueessa hän on esiintynyt kertaalleen.

– Petri Viljanen on monipuolinen pelaaja, joka on ollut joukkueen mukana viimeksi syksyn Itävalta-otteluissa. Hän on hyvä vaihtoehto puolustuslinjaan, Kanerva sanoo SPL:n verkkosivuilla.

Pikkuhuuhkajat kohtaavat La Mangassa EM-isäntämaan Ruotsin 27.3. kello 18.15 (paikallista aikaa) alkavassa ottelussa. Lisäksi Suomi pelaa ottelun FC Cartagenaa vastaan Cartagenassa. Ottelut valmistavat nuorten maajoukkuetta 15.–29.6. pelattavaan EM-lopputurnaukseen.

Kaikki uutiset
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.