Haka kohtaa iltapäivällä Pyunikin

PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

13.03.2009

Hakan Kyproksen leiri on kääntymässä loppusuoralle. Yksi tärkeä peli on vielä edessä ennen lauantain kotiinpaluuta Suomeen. Tänään iltapäivällä kello 15 alkavassa ottelussa Haka kohtaa Armenian hallitsevan mestarijoukkueen Pyunik Jerevanin.

Jerevanilaisjoukkue on Hakalle tuttu kesältä 2005, jolloin seurat kohtasivat Mestarien liigan karsinnoissa. Tehtaan kentällä Haka oli vahvempi maalein 1-0 ja Jerevanissa pisteet jaettiin tasatuloksen 2-2 turvin.

Hakalla on koko leirivahvuus pelissä käytettävinään, kun Sami Ristilä ja Markus Joenmäkikin ovat toipuneet pikku kolhuistaan. Hakan valmentaja Olli Huttunen muistuttaa, että tiivis harjoitusviikko on tehnyt tehtävänsä.

– Pientä kireyttä jaloista varmasti löytyy, mutta yhtään varmaan poissaolijaa tästä ottelusta ei ole, Huttunen toteaa.

Hakan leirin ensimmäinen peli päättyi 1-0 –tappioon venäläistä FC Uralia vastaan.
hakalogo

Kaikki uutiset
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.