Suomen Cupin välierä FC Haka – HJK myytiin loppuun

PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

25.06.2020

Lauantainen Suomen Cupin välieräottelu FC Haka-HJK on loppuunmyyty. Lipunmyynti alkoi Hakan kausikorttilaisille ja Tukirenkaan jäsenille torstaiaamuna kello 9.00 ja kaikki saatavilla olevat liput menivät muutamassa tunnissa. 

Nykyisten turvallisuusmääräysten takia Tehtaan kentälle saa ottaa lauantain peliin 450 katsojaa ja oli odotettavissa, että liput menevät kuumille kiville. 

– Hienoa huomata, että ihmisten kiinnostus kova ja tulijoita olisi enemmän kuin voimme ottaa. Valitettavaa, että rajoitukset ovat voimassa ja varmasti ihmisiä olisi tullut paljon enemmän, mutta terveys edellä mennään, FC Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen kertoo. 

Lipuitta jääneet voivat kuitenkin seurata ottelua suorana lähetyksenä Ruutu+:n kautta. Hakan verkkokauppa tarjoaa alennuskoodin Ruutu+:n tilaukseen ja voit ostaa sen täältä. Samalla tuet FC Hakan toimintaa. 

FC Hakan ja HJK:n välinen Suomen Cupin välieräottelu alkaa kello 16.00.

Kaikki uutiset
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.