FC HAKA Kausikorttihaaste 2019 varausehdot


Kausikorttihaaste toteutuu! 1.1.-28.2. Kausikortin saa vielä 85€/kpl juhlavuoden hintaan. Sitovat varaukset edelleen kausikorttihaasteen lomakkeella.
 

SIIRRY VARAAMAAN TÄSTÄ!

Nämä ovat FC Hakan kausikorttikampanjan (myöhemmin kampanja) varausehdot. Osapuolina ovat FC Haka (myöhemmin Haka) sekä kausikortin tilaaja (myöhemmin asiakas).

FC Haka järjestää syksyllä 2018 kausikorttien haastekampanjan. Kampanjassa myydään kausikortteja FC Hakan miesten edustusjoukkueen kauden 2019 Ykkösen (tai muun sarjatason) kotiotteluihin. Kausikortin kampanjahinta on 58€. Haastekampanjan toteutuminen edellyttää 1934 sitovaa kausikorttivarausta.

Asiakkaan ilmoittautuessa Hakan Kausarihaaste 2019-kampanjaan sitoutuu hän noudattamaan alla olevia varausehtoja.

  1. Kampanjan toteutuminen. Kampanjan tavoitteena on saada 1934 kausikorttivarausta. Hakalla on kuitenkin oikeus hyväksyä ja toteuttaa kampanja myös pienemmällä kausikorttien varausmäärällä.
  2. Kampanjaan osallistuminen. Asiakkaan tulee ilmoittautua kampanjaan Hakan verkkosivuilla www.fchaka.fi, sähköpostitse toimisto@fchaka.fi tai Hakan toimistolla (Tehtaankatu 9). Ilmoittautuessaan asiakas sitoutuu noudattamaan kampanjan varausehtoja. Kausikorttien määrällä ei ole rajoitusta asiakasta kohden.
  3. Kampanja-aika. Kampanja käynnistyy 5.10.2018 ja päättyy 30.11.2018. Hakalla on oikeus muuttaa kampanjan päättymisaikaa.
  4. Kampanjan hyväksyminen/toteutuminen. Haka ilmoittaa kampanjan toteutumisesta Hakan nettisivuilla, sosiaalisen median kanavilla sekä sähköpostitse asiakkaan ilmoittautumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen.
  5. Kampanjaan sitoutuminen. Kampanjan toteutuessa asiakas on sitoutunut ostamaan kampanjahintaisen kausikortin hintaan 58 € /kpl. Mikäli kampanja ei toteudu, ei summaa veloiteta asiakkaalta, eikä asiakas myöskään sitoudu lunastamaan normaalihintaista kausikorttia.
  6. Kausikortin maksaminen. Kampanjan toteutuessa Haka lähettää asiakkaalle asiakkaan ilmoittautumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen sähköpostiviestin. Viestissä on ohjeistus kausikortin maksamiseen. Maksuaika on 14 vuorokautta. Myöhässä olevasta maksusta peritään korkolain mukainen viivästyskorko. Sähköpostin puuttuessa viesti maksuohjeista lähetetään puhelinnumeroon. Kortin voi maksaa myös fyysisesti Hakan toimistolla.
  7. Hyväksytyt maksuvälineet. Kausikortin voi maksaa yleisimmillä verkkopankeilla sekä maksukorteilla toimistolla. Liikunta- ja kulttuuriseteleillä maksettaessa on oltava yhteydessä Hakan toimistoon toimisto@fchaka.fi.
  8. Kausikorttien toimitus. Kausikortit noudetaan nimeä vastaan Hakan toimistolta, Hakan erikseen ilmoittamasta noutopisteestä tai postitetaan asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen.
  9. Kausikortin voimassaoloaika. Kausikortti on voimassa Hakan Ykkösen (tai muun sarjatason) kotiotteluissa kaudella 2019. Kausikortti oikeuttaa katsomopaikkaan kaikissa katsomoissa Tehtaan kentällä.
FC Haka Oy
Tehtaankatu 9
37600 VALKEAKOSKI
P: +358 40484 1934
Sähköposti
toimisto@fchaka.fi