Pelaajien kummiyritykset

fanit

Paviljonki

Tehtaan kentällä sijaitsevaa Ravintola Paviljonkia vuokraamme yrityksille ja yksityishenkilöille juhlia tai muita tilaisuuksia varten. Paviljongissa on tilaa 170 henkilölle. Tilaa voi vuokrata huhtikuusta lokakuuhun asti.

Paviljongin tilavuokra on 250€ + alv per päivä. Tarjoilijaveloitus on ma-la 35€/h ja sunnuntaisin 70€/h. Paikalla tulee olla vähintään yksi tarjoilija.

Tilaisuuteen voidaan järjestää avaimet käteen periaatteella esimerkiksi ruokailu tai ohjelmaa asiakkaan halutessa. Ravintola Paviljonki vastaa tilaisuuden juomatarjoilusta.

Tiedustelut FC Hakan toimistosta toimisto@fchaka.fi tai 0404841934

Paviljonki2

Asiakastilaisuudet

Hakan otteluiden yhteydessä on monta tapaa nauttia Tehtiksen palveluista. Rento ja iloinen VIP-palvelu ruokineen ja juomineen sopii pienemmällekin porukalle. Tyylikäs aitio on sopiva 6 – 10 henkilön ryhmille ja on tasokas tapa viettää iltaa. VIP-kabinetin voi vuokrata vaikka 50 henkilön tilaisuuksiin kaikkine tarjoiluineen.

VIP-tilamme toimii kaudella 2016 nimilistaperiaatteella. VIP-varaukset tulee tehdä etukäteen hyvissä ajoin, mielellään kaksi päivää ennen ottelua. VIP-tilan ovella on lista varauksista, jotka tarkastetaan sisään tullessa, tässä yhteydessä VIP- vieraamme saavat ruokajuomalipukkeet.

Listalla tulee olla VIP-vieraan nimi tai yrityksen nimi ja henkilömäärä.


Yritysyhteistyö

Ottakaa rohkeasti yhteyttä:

Olli Paasio

Puh. 0405443858
olli.paasio@fchaka.fi