Stella-ennakko: Jatkuuko Hakan tappioton putki Pietarsaaressa?

PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

24.05.2019

FC Haka on aloittanut kautensa Ykkösessä vahvasti. Neljän pelin jälkeen saldona on kolme voittoa ja yksi tasapeli. Kymmenellä sarjapisteellä irtoaa Ykkösen jaettu kärkipaikka yhdessä TPS:n ja AC Oulun kanssa.

Hakan ottelut jatkuvat lauantaina Pietarsaaressa. Kotijoukkue Jaro on ollut myös terävänä ja saalistanut neljästä ottelustaan kahdeksan pinnaa. Edellisen ottelunsa Jaro pelasi maanantaina Kotkassa ja tuloksena oli 2-2 -tasapeli FC KTP:n kanssa. Ottelun loppuhetkillä Jaron joukkue koki kovan kolauksen, kun Johan Brunell lensi suihkuun punaisen kortin saattelemana. Brunell ei näin ollen Hakaa vastaan pelaa.

– Kyllä tässä on tullut käytyä läpi Jaron pelaamista ja heidän mahdollisia heikkoja kohtiaan. Ne pitää pystyä pelissä hyödyntämään, Hakan päävalmentaja Teemu Tainio kertoo.

Viime kaudella Haka voitti kaikki joukkueiden kolme kohtaamista. Pietarsaaren pelit Haka voitti 2-0 ja 2-1, Tehtaan kentällä puolestaan 1-0. Joukkueet ovat kohdanneet myös tämän vuoden puolella. Suomen Cupissa Haka oli parempi maalein 3-0.

Haka suuntaa kohti Pietarsaarta varhain lauantaina.

– Terveystilanne on meillä hyvä. Samat pelaajat ovat mukana kuin edellisessä pelissä ja ”Ellu” (Elias Ahde) tulee mukaan, Tainio huomauttaa.

Jaron ja Hakan välinen ottelu käynnistyy Pietarsaaren Keskuskentällä lauantaina 25.5. kello 17. Samaan aikaan Oulussa pelataan toinen kärkipeli AC Oulu-TPS.

Jaron ennakko

Ravintola Stellan Haka-pasta pelipäivinä kausikortilla 14 € (norm. 15,50 €)

Kaikki uutiset